Estudiar un programa MBA i escollir on fer-ho són decisions transcendentals. A fi d’ajudar-te a prendre-les, et diria fonamentalment tres coses:

Primer, no pots ser qualsevol cosa que vulguis ser, ho sento.

D’entrada, potser no hauries de cursar un MBA. Assegura’t, si us plau. En qualsevol cas, has d’aprendre a dirigir de forma efectiva la teva carrera professional per situar-te allà on puguis maximitzar la teva contribució, pujar al següent nivell en el desenvolupament dels teus talents i, alhora, gaudir. No pots dirigir un equip o una organització, si no saps dirigir la teva carrera professional. Al nostre programa t’ajudarem a crear Plans de Desenvolupament de Carrera fonamentats en un autoconeixement profund de qui ets i també de qui no ets (interessos, talents, valors, propòsit de vida, orientacions de carrera).

Segon, assegura’t que aprens realment a saber fer i no et limitis, en gran mesura, només a adquirir i explicar conceptes.

Al nostre programa, tots els continguts – coneixements i habilitats – estan minuciosament escollits per la seva rellevància en les organitzacions actuals. Estem contínuament revisant i refinant el programa. A més, l’aprenentatge d’aquests continguts és molt efectiu perquè apliquem fonamentalment la metodologia de l’Aprenentatge Basat en el Projecte. L’aprenentatge és pràctic i transformador. Al nostre programa no et limitaràs a saber quins són els passos per fer un pla estratègic, crearàs un pla estratègic i, a més, el faràs treballant en equip. A part de prendre millors decisions, l’equip t’ajudarà a aprofundir en el teu autoconeixement i a desenvolupar una sèrie de competències clau per a un/a directiu/va.

Tercer, com tots/es, necessitaràs una mica d’ajuda en la teva carrera professional.

Per començar, la mitjana d’edat de cada edició de l’MBA es troba entre els 34-36 anys. Hi ha molta experiència acumulada i possibilitats de contacte molt interessants dins l’aula. A més, entre estudiants actuals i exalumnes comptem amb unes 725 persones, moltes de les quals, afortunadament, ocupen posicions rellevants en el món empresarial. Des del programa MBA, fomentem les oportunitats per establir contactes a través de l’organització d’MBASeminars, visites a empreses, activitats lúdiques, etc.

Igual que a tu, perseguir un propòsit elevat, la cura i rigor en allò que fem, i la millora contínua ens caracteritzen. Per això, sé que l’MBA de la URV tindrà un impacte decisiu en la teva vida.

Joan Ramon Alabart
Director de l’MBA-URV